Vastuullisuus

  • Toimintamme on läpinäkyvää, avointa ja osallistavaa
  • Urheilu tuottaa iloa ja positiivisia kokemuksia. Yksikään ei koe kiusaamista, häirintää tai muuta epäasiallista käytöstä.
  • Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaamme
  • Toimimme kestävästi myös tulevia sukupolvia kohtaan
  • Urheilemme reilusti ja puhtaasti

Haluamme tarjota jokaiselle seurassamme luistelevalle lapselle ja nuorelle turvallisen kasvuympäristön ja edellytämme kaikkien seurassa toimivien valmentajien, luistelijoiden, vanhempien ja johtokunnan jäsenten sitoutuvan tähän.

Jos kuitenkin huomaat seurassamme minkäänlaista epäasiallista kohtelua, pyydämme saattamaan tapaukset seuran johtokunnan tietoon, jotta niihin voidaan puuttua.

Seuran johtokuntaan voit olla yhteydessä (myös nimettömästi) palautelomakkeella https://rtl.sporttisaitti.com/ota-yhteytta/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen riihimaen.taitoluistelijat@gmail.com  tai olemalla suoraan yhteydessä johonkin johtokuntamme jäseneen.

Kokonaan seuran ulkopuolista tukea ja keskusteluapua tarjoaa Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke Et ole yksin. Hanke tarjoaa matalan kynnyksen puhelin- ja chat-palveluja, joihin voi olla yhteydessä nimettömästi. Yhteystiedot ja lisätietoa hankkeesta löydät täältä: 

https://etoleyksin.fi/

 

TOIMINTAOHJEET: JOS KOHTAAT HÄIRINTÄÄ TAI EPÄASIALLISTA KÄYTÖSTÄ

https://www.stll.fi/vastuullisuus/luistelijalle/toimintaohjeet-jos-kohtaat-hairintaa-tai-epaasiallista-kaytosta/

 

Käyttydytään kaikki siten, että Riihimäen Taitoluistelijoiden harjoituksissa on ihan kaikilla hyvä olla

Kaikkien tulee myös sitoutua Suomen Taitoluisteluliiton eettisiin sääntöihin